τεχνικο γραφειο τριπολη

Πληροφορίες

Βιογραφικό

IMG_1402Το τεχνικό γραφείο ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1993 από τον Πολιτικό Μηχανικό Γεώργιο Ρόζη του Ευαγγέλου καί της Μαρίας.

Ο Γεώργιος Ρόζης γεννηθηκε το έτος 1967 στην Τρίπολη, όπου ολοκλήρωσε την β’ θμια εκπαίδευση. Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από το 1985 ως 1991, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του, με την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού-Συγκοινωνιολόγου. Η διπλωματική του εργασία ήταν με θέμα : “Προεντεταμένες αγκυρώσεις με τοίχους αντιστήριξης από σκυρόδεμα, αντιστηρίξεις με την μέθοδο των εγχύτων διαφραγμάτων”, καί έγινε το τελευταίο εξάμηνο των σπουδών του, με πρακτική εξάσκηση στο κτίριο του ΒΑΡΑΓΚΗ στο Κολωνάκι καί στο υπόγειο γκαράζ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ όπου κατασκευαζόντουσαν εκείνη την περίοδο.

Την περίοδο Σεπτέμβριος 1991 ως Αυγουστος 1993 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία με την ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού ΔΕΑ-ΣΑΕ, στελεχώνοντας την τεχνική υπηρεσία της Π.Α. καί ασχολούμενος με μελέτες καί κατασκευές κτιριακών καί λοιπών έργων της Αεροπορίας. Κατά την διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης αποτέλεσε μέλος 5μελους ομάδας όπου επιλέχτηκε γιά την μελέτη υπέργειων δεξαμενών ύδρευσης στην μονάδα της ΠΑ Τρίπολης.

Από τον Σεπτέμβριο του 1993 καί ως σήμερα, ο Γεώργιος Ρόζης εξασκεί ως ελεύθερος επαγγελματίας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού, αναλαμβάνοντας κυρίως ιδιωτικά έργα. Στην πλήρη λίστα υπηρεσιών μπορείτε να πληροφορηθείτε για το εύρος των εργασιών που αναλαμβάνει το Τεχνικό Γραφείο.

Από το έτος 2004 ο Γεώργιος Ρόζης έχει καθοριστεί  ως πραγματογνώμονας του ΤΕΕ.

Από το έτος 2010  είναι ενεργειακός επιθεωρητής.

Από το έτος 2011 είναι  ελεγκτής δόμησης.

Από το έτος 2014 είναι μέλος Μόνιμων Επιτροπών του ΤΕΕ.

Από το έτος 2017 είναι Ενεργειακός Ελεγκτής Α’ Ταξεως.

Από το έτος 2023 είναι πιστοποιημένος ελεγκτής προσβασιμότητας ΑΜΕΑ

Ήταν ταμίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών 9ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης για το Σχολικό Έτος 2018-2019.

Εκτός όμως των ιδιωτικών έργων ο Γεώργιος Ρόζης έχει ασχοληθεί και με έργα δημοσίου ενδιαφέροντος, που περιγράφονται στον σύνδεσμο έργα δημοσίου ενδιαφέροντος

Τέλος στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε τις περιοχές όπου έχει δραστηριοποιηθεί το Τεχνικό Γραφείο του Γεωργίου Ρόζη, για το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει. Στην λίστα εργων φαίνονται ενδεικτικά κάποιες από τις εργασίες αυτές.

map